onsdag 22. mars 2017

Varm mat på jobb, luksuriøs?

lunsj på jobben bedrift

Hvem er det som pleier å spise varmmat på jobben? Er det offentlig ansatte? Eller er det kun privat-sektor også? Det er blitt en allmenn rykte at det er bare offentlige som får ordentlig varmlunsj på jobben. Dette er kun en del av sannheten. Resten kan du lese under :-)
varm mat og lunsj catering Oslo

Bedrifter: Hvordan vil du spise lunsjen din på jobb? Mange som liker å tilbringe matpausen sin sammen med andre kollegaen på jobben og ha det koselig, slå en liten prat med andre mens de spiser.

Flere og flere velger å la mat-boksen hjem og forlanger / forventer / har et sterkt ønske om å få en varmmåltid på jobben. Hvorfor ønsker vi så sterkt å få varm catering på jobben? Jo, det er mange begrunnelser for det. For det første det er deilig å slippe å spise den halv varme, tørre brødskivene som har stått i mat-boksen over 6 timer! For det andre det er deilig å kunne velge hva du spiser når det er tid for lunsj! Og ikke spise noe som du måtte ha valgt når du var halv våken tidlig på dagen! For det tredje er det gøy å spise varm-mat eller koldtbord når du har denne muligheten! Tenk deg at bedriftenssekretær har bestilt en varmcatering med drikke, salat og grønnsaker som tilbehør til deres avdeling og du og dine kolleger gleder dere til å bli ferdig med jobben og grafser i deg den deilige varmcateringen som har kommet fra en varmmat leverandør! Er det ikke deilig? Det er mange arbeidstakere som setter pris på å ha denne muligheten å få en slik ordning på jobben! Det er de som bestiller matvarer på jobben!varm lunsj levert på jobben Oslo

Jeg hører fra mine venner som jobber i privatsektør! Mange av mine venner mener at varmcatering og mat på jobb er kun en "offentlig-sektor-fenomen"! De tror at for å kunne få en friskt salat, varm og ristet brød som du kan smøre med Rød pesto med noen varme retter er kun å tenke seg på offentlig sektor! De mener at privat sektor har ikke råd til sånt! Hva synes du om det? Er det bare offentlige som bør å investere til sine ansatte? Eller burde privat sektor også pøse med mer budsjett for overtidsmat til bedriften, de bør ha lunsj catering bedrift, og eller  lunsj til bedriften sin, og mange som elsker å få lunsj catering Oslo for sin bedrift.
overtidsmat til bedrift Oslo

Flere og flere av bedrifts sekretærer velger å bestille matvarene de bruker på lunsj til sine ansatte gjennom en så kalt "lunsj-ordning". Ordningen har flere fordeler. For det først innkjøpsansvarlige trenger ikke å bruke sin "private"tid til å handle for bedriften. Flere sekretærer rapporterer at de kommer halv time for tidlig hjemmefra bare for å rekke å handle matvarer fra nærbutikken til bedriften. Grunnen er at de har så mye å gjøre derfor er de nødt til å ta med innkjøpslisten hjem slik at de kan ta den med til matbutikken på vei tilbake til bedriften sin. Noen andre ikke har den kapasiteten å handle dagligvarer til 40 personer hver dag. Dermed blir det mye enklere for dem å bestille mat på jobben.


varm lunsjordning til bedriften
Jeg kunne tenke meg å få den deiligste cateringen som finnes i hele Oslo til jobben min. Fordi jeg fortjener det og er ganske sikkert på at det er mange der ute i Oslo-omraådet som fortjener det også. Ja, til varmmat på jobben og catering levert på døren når du gjør en god jobb! Ja til en bedre arbeidsdag til deg som satser stort på jobben din. Og ja til en bedre, koseligere lunsjbord med kolleger om det er varmt mat servert eller det er koldtbord som blir servert.
Er det enig med meg? Skriv det i komentar feltet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar